Uspešno zdravljenje za vnetje maternice je končno za mano

Ne ravno prijetno vnetje maternice se je zaključilo brez večjih težav, kar nisem ravno pričakovala, ali sem popolnoma iskrena. Res sem mislila, da se bodo naredili večji zapleti, ker kot je kazalo na začetku, ni bilo najbolj prijetno. Potem, ko sem odšla na vse preglede in ko se mi je začelo zdravljenje, tudi ni šlo najprej vse po načrtih in res sem se že skoraj sprijaznila s tem, da ne bo slo v pravo smer se je potem v nekem trenutku vendarle začelo izboljševati.

Uspešno zdravljenje za vnetje maternice je končno za mano

Ne vem več točno, koliko časa je vse skupaj trajalo, saj sem nekaj časa živela iz dneva v dan in res nisem vedel, kaj bo naslednji dan. Potem se je pa vnetje maternice začelo zdraviti tako, kot je bilo zaželeno oziroma se je delal na tem in počasi in zelo počasi je šlo proti cilju, ki sem ga končno dosegla.

Sedaj je vnetje maternice končno za menoj in je vse postavljeno. Brez kakršenkoli skrbi, se lahko počasi vračam, v normalne življenjske navade brez obremenitve, kaj se bo sedaj zgodilo. Morda bom morala vseeno še malce paziti pri kakšnih stvareh, ampak ne bo pretirane sile. Nekaj kontrolnih pregledov me vseeno še čaka, ampak tudi to bom prestala in verjame, da se bo izkazalo na vseh pregledih, da je vnetje maternice res končno za mano. Jaz sicer že zdaj verjamem, saj je to res prijetna misel.

Ko človeka presneti kakšna takšna nevšečnost, nad katero kar naenkrat nimaš kontrole, ni prijetno, in čeprav obstajajo zdravila, ni nujno, da gre takoj v pravo smer. Ampak slej ko prej gre, če delaš vse po navodilih in ohranjaš pozitivne misli ter verjameš, da se bo vse uredilo, ker delaš vse po najboljših močeh. To sem videla, da dejansko dela saj se mi je vnetje maternice kljub težavam, na koncu uspešno pozdravila.