VSAK PO SVOJE

VSAK PO SVOJE

12.06.2017

Želja vseh nas je, da se bi se kdaj pa kdaj počutili pomembne, pa čeprav samo za trenutek. To nam lahko pričarajo že drobne stvari. Steklarna Hrastnik si želi, da bi se njihovi kupci počutili pomembne v vsakdanjih opravkih. V ta namen ponuja različne produkte, katere lahko personalizirate.

Personalizacija je postopek, s katerim proizvedemo izdelek po meri in želji posameznika. Vaše ime na skodelici kave, posvetilo za babico na kozarcu, verz na vazi za vašo najboljšo prijateljico, lepa misel za dedka na steklenico v katero bo shranil domače žganje, zabavni verz na kozarcih za rojstnodnevno zabavo, logotip na kozarce in se nešteto drugih možnosti ponuja personalizacija v ponudbi spletne trgovine. 

Kozarci z različnimi napisi

Tehnika s katero vam izdelke prilagodimo se imenuje graviranje. Računalniško upravljamo stroj na spodnji sliki. Rezultat pa so personalizirani izdelki po vašem naročilu. Graviranje je namreč oblika dekoriranja steklenih izdelkov, pri čemer s strojem oblikujemo stekleno površino. Pa bo gravura ostala za vedno? Za vedno! Stoj pravzaprav v globino odstranjuje steklo. Prav različna globina pa daje 3D učinek. Vzorci, ki jih graviramo na izdelku pustijo prelep mat učinek. Tašne izdelke lahko brez omejitev perete tudi v pomivalnem stroju in vzorec, ki ste si ga izbrali, bo na teh izdelkih ostal za zmeraj.

Produkte lahko personalizirate tudi z enostavnimi fotografijami, ne samo z besedami. Ob artiklih je enostavna možnost, kjer naložite željeno fotografijo. Možno je gravirati različne fotografije, katere bodo polepšale vaše steklene izdelke in jih naredile bolj posebne za vas in za tiste, ki jim želite tak izdelek podariti. Gravirane izdelke lahko podarite drugim tudi kot osebno ali poslovno darilo, saj bo ta edinstven izdelek razveselil prav vsakogar. 

 

Na spletni strani My glass lahko personalizirate steklene izdelke z velikimi ali malimi črkami, različno pisavo, kjerkoli na izdelku - vsak lahko namreč svoj izdelek prilagodi PO SVOJE.