POROKA

POROKA

06.09.2017

V soboto sem, tako kot ponavadi, pospravljala stanovanje. Nič posebnega, deževna sobota. Ko pa so po cesti trobili avtomobili, pa sem ugotovila, da je prav ta sobota za nekoga pomeni največjo spremembo v življenju. Za koga le, si mislite? Za srečno nevesto, ki do potankosti urejena sedi v s cvetjem okrašenem avtomobilu. In ženin, ki prekipeva od nervoze in sreče hkrati. Za njiju je ta sobota začetek nečesa novega. Sicer pa, je po mojem mnenju mesec september za vse nov začetek. Spočiti in polni energije se vrnemo v šolske klopi, službo in druge dejavnosti.

 Za popolnim poročnim dnem ponavadi stojijo meseci priprav. Prostor, obleka, cvetje, šopek, hrana, torta, vabila in še mnogo drugih malenkosti. Steklarna Hrastnik ponuja kar nekaj izdelkov, ki lahko poročne priprave naredijo manj stresne, končni rezultat pa je popoln.

Predstavljamo tiste ključne izdelke, ki bi poročni dan naredili še lepši.

1. Nakit

NAKIT 

Popolna obleka, frizura in čevlji. Manjka samo še pika na i – unikaten nakit oblikovalke Renate Kobale. Kolekcija nakita je sestavljena iz uhanov, pristanov in verižic. Vsak izdelek pa je unikaten in neponovljiv. Renata pravi, da so izdelki polni čutnosti, miline in čistosti. Kos nakita, ki bo dopolnil poročni videz lahko najdete tukaj

2. Moški metuljček

 

Od nekdaj so kravata ali metuljčki obvezen del poročne obleke. V zadnjih letih pa se vedno bolj odločamo za unikatne metuljčke, ki moški obleki dodajo poseben čar in drugačnost. Oblikovalka Renata Kobale se je zato odločila, da oblikuje posebno linijo steklenih metuljčkov. Tako kot nakit so izdelki unikatni in ročno izdelani. Kljub svoji unikatnosti, pa imajo z nakitom skupno rdečo nit. Tako se bosta ženin in nevesta lahko povezala v majhnih detajlih.

3. Dekoracija

DEKORACIJA

Dekoracija naredi poroko še bolj čarobno in posebno. V trgovini GlaSHuta tudi ustvarjajo, zato so za vas naredili kombinacijo poročega para iz naših največjih steklenic.  Izdelki so lahko tudi odlično darilo za mladoporočence.

4. Zahvalna darila

Kot to veleva tradicija, mladoporočenca svojim gostom v zahvalo podarita majhno pozornost. Največkrat so to lepo zaviti konfeti. Če pa si želite nekaj unikatnega za vaše goste, pa lahko to naročite na naši spletni strani. Na vse steklene izdelke vam lahko vgraviramo napis po vaši želji.

5. Poročna darila

darila

Velikokrat želimo, da so poročna darila praktična in namenjena vsakodnevni uporabi. Vseeno pa morajo biti estetska in ostati v lepem spominu. V naši ponudbi je takih izdelkov veliko. Odličen primer so kozarci na peclju, ki jih lahko kupite v posebni poročni embalaži.