UV PRINTANJE NA STEKLO

UV PRINTANJE NA STEKLO

09.08.2017

Želja po napredku, povezanost, zagnanost in inovativnost so nas v Steklarni Hrastnik pripeljale do novega poglavja v ponudbi. Želeli smo si, da bi naše izdelke iz kakovostnega slovenskega stekla lahko še nadgradili. Želeli smo, da bi vsak izdelek lahko postal edinstven, imel vaš karakter in bil narejen samo za vas in vaše bližnje. Storitev, ki vam jo sedaj ponujamo je primerna za različne dogodke: za babičin rojstni dan, za starševo obletnico, za prijateljev rojstni dan ali za sestrino poroko ali kaj drugega. 

V ta namen vam ponujamo možnost UV printanja na steklene izdelke. Naša spletna trgovina že ponuja personalizacijo izdelkov s tako imenovanim graviranjem. Več o postopku si lahko preberete tukaj . UV printanje je postopek, ki omogoča, da na stekleni izdelek dodamo barvno fotografijo, napis ali logotip. Ne glede na tisk pa izdelke lahko pomivate v pomivalnem stroju. UV printanje se od dosedanjega graviranja razlikuje predvsem v tem, da so lahko sedaj fotografije, napisi in logotipi barvni. 

 UV printanje na steklo 

Kako personalizirate izdelek z UV printanjem?

  1. Izberi izdelek v spletni trgovini
  2. Naloži fotografijo, napis ali logotip
  3. Dodaj v košarico in naroči

 UV printanje na steklo

Barvno personaliziranje je lahko tudi odlično darilo. Poigraj se z oblikovanjem in naroči svoj personaliziran izdelek v naši spletni trgovini, napolni s svojo pijačo ter uživaj.