KJE IN KAKO UPORABITI SKLEDICE PUZZLE?

KJE IN KAKO UPORABITI SKLEDICE PUZZLE?

20.07.2017

Puzzle je steklena skledica in eden od inovativnih izdelekov Steklarne Hrastnik. Skledica je na voljo v dveh velikostih: Puzzle in Puzzle mini. Skledice so izjemne, saj jih je mogoče sestavljati v vseh smereh – tudi v višino. Sestavite jih lahko v 3D obliko, kar pa vam omogoča, da zasedejo manj prostora v omarah, kjer jih boste želeli shraniti.

Skledice so oblikovane kot izdelek, ki bo v vaš dom prinesel nova doživetja. Izdelek je estetskega izgleda in zelo uporaben, saj ga lahko uporabite v mnogo namenov. Spodaj vam podajamo nekaj zanimivih primerov, kje lahko uporabite vaše skledice Puzzle:

KUHINJA: Skledice lahko uporabite pri serviranju sladic v mini Puzzlih ali pa svojim gostom ponudite prigrizke v velikih Puzzlih. Možnosti za uporabo v kuhinji je nešteto, saj so Puzzli izdelek, ki vam bo zasedel malo prostora, saj se lahko zložijo en na drugega. Na primer, če želite shraniti sladice v hladilniku, lahko Puzzle zložite v 3D obliko in vam bodo tako zasedli manj prostora, kot bi vam sicer navadne skledice. Spodaj je nekaj slikovnih primerov, kako jih uporabiti v kuhinji:  


DEKORACIJA: Skledice lahko uporabite tudi v dekorative namene, kot vidite na spodnji sliki – noter postavite majhne svečke ali nasujete dekorativne kamenčke ter tako popestite prostore v vašem domu. Vanj lahko posujete tudi majhne školjke, ki ste jih nabrali v morju in tako olepšate vaš dom. V Puzzle lahko postavite tudi manjšo okrasno rastlino in s tem poživite vaš prostor. 


KOPALNICA: Postavite jih lahko tudi v kopalnico, kjer jih uporabite kot skledico za milo. Vanjo lahko damo tudi vato ali pa morda kopalno sol, ki bo olepšala vašo kopalnico. V Puzzle lahko shranite tudi ličila, lake za nohte...

NAKIT: Nakit, elastike za lase, lastnice so tiste majhne stvari, ki jih vedno znova pogrešamo, saj se vedno nekje izgubijo, ker jih nismo shranili na svoje mesto. Puzzle je odlična rešitev, kam postaviti nakit – torej vse majhne uhane, verižice in prstane lahko enostavno pospravite v skledice in ne več samo na rob nočne omarice, kjer jih lahko hitro izgubite. Svoj nakit, elastike za lase in druge vam pomembne stvari, lahko raje postavite v Puzzle in tako bodo vedno tam, ko jih boste najbolj potrebovali.

PISALNA MIZA: S Puzzli si lahko dobro organizirate vaš delovni prostor, saj vanj postavite sponke, radirke, označevalne listke ter drug pisarniški material. Ker ga lahko zložite v 3D obliko, vam bo na mizi zasedel manj prostora.

Možnosti, kam postaviti svojo skledico Puzzle je mnogo. V svojem domu boste zagotovo našli kotiček, kjer ga boste postavili in lahko uporabljali za različne namene.