KAKO DOSEČI, DA PIJAČA V TEH DNEH OSTANE HLADNA?

KAKO DOSEČI, DA PIJAČA V TEH DNEH OSTANE HLADNA?

05.07.2017

Pijačo največkrat hladimo z ledom, ki lahko popači okus ter popolnoma spremeni kvaliteto ter posledično užitek ob pitju. V Steklarni Hrastnik smo iskali rešitev, ki bi zagotovila, da bi pijača ostala kvalitetna ter hkati ostala dovolj hladna. Oblikovalec Grega Likar je poskrbel, da je kozarec Celsyum oblikovalsko dovršen z revolucionarnim načinom kako obdržati pijačo hladno ali toplo do ene ure.

Celsyum je sestavljen iz treh delov: zgornjega steklenega dela, odstranljiv spodnji modul ter hladilni/grelni gel. Gel za nekaj časa postavimo v hladilnik ali zamrzovalnik. Ko je ohlajen, kozarec enostavno sestavimo in vanj nalijemo svojo najljubšo pijačo. Pijača bo ostala hladna do ene ure. Gel lahko prav tako postavimo v mikrovalovno pečico, kjer ga lahko segrejemo ter tako pijačo obdržimo dalj časa toplo.

Kozarec Celsyum lahko dobite v modri, črni ali zlati barvi. Primeren je tako za najbolj prefinjene žgane pijače z zahtevno kulturo pitja, kot vsakodnevno uporabo v poletnih oziroma zimskih dneh. V naši spletni trgovini pa lahko kozarec tudi personalizirate in vanj vgravirate ime ali lepo misel, ki vas bo spremljala ob vsakem pitju.

Inovativna uporabnost kozarca izvira iz strasti do popolnosti. Popolnosti ob neprecenljivih trenutkih, kjer ni prostora za razredčene pijače s popačenim okusom zaradi ledu.

 

Ideja za uporabo: DOMAČA ORANDŽADA S CHIA SEMENI 

-        1 dcl pomarančnega soka

-        1 dcl mineralne vode

-        1 ½ čajne žličke chia semen

-        ½ limete

-        listi mete

 

Vse skupaj zmešaj in na zdravje!