VABLJENI V HRASTNIK

VABLJENI V HRASTNIK

07.02.2017

Spoštovani,
ste se kdaj vprašali, kako nastane steklo? Iz česa je in kako ga oblikujemo v vse čudovite izdelke? Ste le radovedni in bi vas zanimal ogled proizvodnje stekla? Morda pa vam le primanjkuje kakšen odličen steklen ''glaž'' in bi želeli med police naše trgovine GlaSHute. Stekleni kozarci, vaze, sklede, vrči, svečniki, steklenice in še in še so del našega vsakdana. Kljubtemu, da naštete predmete uporabljamo vsak dan, pa le malokdo ve, kako zanimiv in hkrati zapleten postopek se skriva za tem.

Ogled vključuje obisk tovarne z najmodernejšo tehnologijo za izdelavo vrhunskih steklenic najrazličnejših posebnih oblik iz najčistejšega stekla. Prav tako se boste podrobneje seznanili z našimi izdelki namiznega, razsvetljavnega in embalažnega programa, ki po novem vključuje tudi segment parfumerije. Naši steklarski inženirji so sposobni izdelati tehnično najzahtevnejše izdelke. Tako nam med drugim zaupajo znamke kot so Pernod Ricard, Jack Daniels, Heineken, Bacardi, Hennessy, Carlsberg, Diageo, Coca-cola, Illy, Finlandia ter številčna druga zveneča imena. Med poslovnimi partnerji je tudi več svetovno priznanih arhitektov in dizajnerjev.

Na koncu ogleda pa vas bomo popeljali tudi med bogato založene police naše trgovine ''GlaSHuta'', kjer vam bodo naše prijazne sodelavke strokovno svetovale pri morebitnem nakupu.

Poleg steklarne si lahko v Hrastniku brezplačno ogledate tudi muzej, kjer vam bo skozi 13 tematskih sklopov še podrobneje predstavljena zgodovina teh krajev.

Priporočamo vam tudi obisk priznane zasavske gostilne, kjer si lahko privoščite tipično steklarsko kosilo.

Za ogled kontaktirajte ga. Rosando Kladnik na elektronski naslov: rosanda.kladnik@hrastnik1860.com ali na tel. št.: 041/772-017 ter se dogovorite za termin ogleda. Prosim najavite svoj prihod vsaj en teden prej.

Prisrčno vabljeni, da nas spoznate - zelo vas bomo veseli!